Postimet e fundit

Fitorja e politikanëve (0)
Zerde me ftua (0)
Fjetorja (4)
magic mushroom land :) (6)
E dashur tallava: Largohu (51)

Është koha që tallavaja të ndalohet në shkallë kombëtare. Pse? Sepse është e bezdisshme dhe e tmerrshme dhe tingëllon si dhimbje.

Tallavaja antikomuniste e një ure (8)

Kjo sërë zyrtarësh shqiptarë, të ndërgjegjshëm që jashtë vathës politike nuk i hyjnë në punë as dreqit, për çdo gjë që u thua të përplasin menjëherë në fytyrë një frazeologji të shpëlarë politike, por që për fat të keq ende ngjit në një masë njerëzish

Dy anët e dënimit me vdekje (4)
Pema e Vitit të Ri (2)
A na duhen heronjtë (6)
Konflikt brezash. IDEALET. (STRIP 3 ) (2)
Kosova si e pavetëdijshmja e Shqipërisë (11)
histori me gjakmarrje (7)
1 herë në 100 vjet! (26)

“Tradita” e Saliut është kjo: Ose hesht, ose anashkalon faktin, ose justifikohet me “pakujdesi të procesit”, ose mashtron publikisht, ... ose i konsideron krimet “dukuri natyrore dhe çudira hyjnore, të cilat ndodhin rrallë në këtë botë”.

Shuhet kritiku Adriatik Kallulli (7)
Disident në emër të popullit (5)

Të qenurit disident do të thotë, të paktën, të mos jesh konformist në një regjim totalitar gjë që nuk ka ndodhur aspak me shumicën e atyre shkrimtarëve apo intelektualëve

Kjo eshte kartolina me te cilen Edi uron te gjithe miqte, dashamiresit e fansat e tij per Vit Ri.

# (224)
Rikthehen vitet ‘70. Ekspertët kinezë do të hartojnë planet e ekonomisë shqiptare (14)

Kryeministri takon ambasadorin e Republikës Popullore në Tiranë: Presim ndihmën tuaj

The Crab Feast (3)