Arkivi: Pyetje

Shqipëria 2011? (13)
Ju flet Radio Pandora (22)
Pa çensurë - 28 (207)
tra la la-ja që po dëgjon? - 8 (199)
Si luhet me cingla? (46)
Ku do i kaloni festat? (21)
Rama për gjyqsorin (10)
Sa, si dhe cfare lexoni? (26)
Na thoni ndonjë libër ...? (24)
Video poetike (59)
Permbledhja e librit te Rames, Kurbani (18)
"Killerat" apo "Vrasësit"? (10)
tra la la-ja që po dëgjon? - 7 (311)
Pa çensurë - 27 (280)

Faqet