White Lies “To lose my life”

He said to lose my life or lose my love,
That’s the nightmare I’ve been running from.
So let me hold you in my arms a while,
I was always careless as a child.
And there’s a part of me that still believes,
My soul will soar above the trees.
But a desperate fear flows through my blood,
That our dead loves buried beneath the mud.

Let’s grow old together,
And die at the same time.
Let’s grow old together,
And die at the same time.

I said I’ve got no time I have to go,
And I was more right then now I’ll ever know.
He said my heart is faint, will minds regret,
And left him crying next to the chapels steps.

Let’s grow old together,
And die at the same time.
Let’s grow old together,
And die at the same time.

He said…

Let’s grow old together,
And die at the same time.
Let’s grow old together,
And die at the same time.

He said…

He said to lose my life or lose my love,
That’s the nightmare I’ve been running from.
So let me hold you in my arms a while,
I was careless as a child.
There’s a part of me that still believes,
My soul will soar above the trees.
A desperate fear flows through my blood,
Our dead loves buried beneath the mud.
A desperate fear flows through my blood,
Our dead loves buried beneath the mud

5 Komente

Romatizem, idealizem, pak filozofi.... E bukur. E rrjedhshme. Prekese.

Nje kompozitori mire mund te nxjerre nje kenge shume te bukur me keto vargje. smiley

hehe Aria hyr ne blogun Doppelherz dhe degjoje kengen! (White Lies eshte nje grup anglez)

Very nice!

...nuk e njoh grupin dhe deri tani nuk i njihja as kengen smiley

smiley albumi i tyre eshte shume i mire, ne vecanti kjo kenge eshte super!

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).