VLERA E NJË BRAINSTORM-I (II)

Në vazhdim të shkrimit të mëparshëm këtu dua të prek dy çështje: (1) Problemet që kemi ne si shqiptarë në përgjithësi me dijen, të vërtetën dhe debatin; (2) problemet me debatin më të fundit ndaj Schmitt.
Një shoqëri quhet e shëndoshë kur ngrihet mbi dy shtylla: virtytin (kur çdo individ i saj bën atë që di [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).