VIRTYTI I MODERIMIT

Diskutimi për lirinë e fjalës ka vlerë kryesisht në tri drejtime: (1) për individin që ka diçka për të thënë; (2) për individin, grupin ose institucionin që preket drejtpërdrejt nga fjala e të parit; (3) për institucionin që ka autoritet t’ia mbyllë dikujt gojën.
Në regjimet autoritare dhe totalitare, problem përbën pika 3, ose autoriteti i [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).