Vendosja e produkteve neper rafte

Në terminologjinë e biznesit, njihet si “product placement”, por nuk di nëse do të ishte adekuate që një Trojan të vendoset menjëherë pranë produkteve ushqimore për foshnje. Edhepse ndoshta sadopak mund të ketë lidhje me to, prapëseprapë mendoj që kondomët nuk janë në korelacion me këto produkte. Ndjenja e të qenurit prind, dhe kënaqësia të [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).