"Trieste"

"Trieste"

Kisha dëgjuar për "Triesten"...
(Vallë ka dëgjuar Pak-Solana?)
Dje foli troc Nano-Berisha,
në Pallatin për Brigada:

-"Trieste" është IN-STI-TU-CI-ON(!)...
......................................
(Vallë e dëgjoi Pak-Solana?)
...ku ndahen esnafce KOLL-TU-KET(!)...
...ndahen ofiqe me CER-TI-FI-KA-TA(!)...
.......................................-

Jemi prapë te Nëntëdhjeta...
(Ta dëgjojë dhe Pak-Solana!)
S'bëhet, jo, Demokracia,
me "Trieste" dhe Certifikata.

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).