TË SHTREMBRA APO TË KALBURA?

 
Blendi Kajsiu sot në “Panorama” shkruan për amerikanizimin e sistemit politik në Shqipëri dhe dobësimin e rolit të dy partive politike kryesore, PD-së dhe PS-së.
Artikulli është i gjatë, por ia vlen të lexohet (së bashku me disa prej diskutimeve këtu).
Sipas autorit, ky amerikanizim i proceseve politike shprehet ndër të tjera në dukuritë e mëposhtme:

Partitë politike [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).