Të ndotësh Shqipërinë e thellë

(Uzurpimi i  patrazuar i  N. Hoxhës)
Edhe pse ngjan si të jemi para një fushate  për të blerë gjakun, shënimet e ditëve të fundit të znj. Nexhmije Hoxha për marrëdhëniet e bashkëshortit të saj me prof. Çabejin, mund të cilësohen si përdorim mjaft inteligjent i asaj që njihet si strategji e gjysmë të vërtetave, me [...]

1 Komente

Well done Xha xhai. smiley

 

Pra këto ishin rrethanat në të cilat ato ditë qarkulloi një anekdotë, sipas së cilës, E. Hoxha mjaft i shqetësuar merr përsipër të provojë nëse ka ndonjë lloj peshe në sytë e profesorit. Për  këtë, në mënyrë provokuese i thotë : Shiko Eqrem, sikundër populli edhe ju shkencëtarët do t’i shërbeni përjetë partisë. Profesori e sheh me vëmendje dhe duke ngritur dorën përpara i përgjigjet: Përjetë, dakord  Enver, por asnjë sekondë më shumë.

P.S. Ndonjehere ka artikuj te shumekomentuar pa asnje vote. Ne kete rast ka artikull te shumevotuar pa asnje koment. Ja pse vota e Peshkut vlen, se une nga renditja e votimeve klikova ketu (mgjths tani s'qenka me tek lista e artikujve me te votuar). Peshq, shkundeni voten. smiley

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).