Si prodhohen vezet ne Kine?!!!

Të gjithë jemi të vetëdijshm për kualitetin e mallit që mban etiketën “Made in China”. Dhe për çudi, tregu botëror është i mbushur me prodhime kineze, megjithëse ka pasur ndalesa dhe obstruksione të ndryshme të qeverive botërore me qëllim të ruajtjes së shëndetit të qytetarëve. Një forcë punëtore e lirë dhe kualiteti i dobët, bën [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).