Shtatori ne T.C

Ka krijuar  polemike të pashjpegueshme një artikull mbi edicionin e 10 të K’tu ka art në blog. Kritika kryesore që i bëhet është ajo që duke mos njohur vështiresite mbrapa këtij organizimi, nuk duhet të kritikohet. E kemi thënë edhe në komente, dhe e përsëerisim, që presim këdo qoftë që dëshiron të shkruajë se sa [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).