Shqipo në server të ri

Sot faqja nuk ishte online për rreth 2-3 orë, sepse ndërruam server. E kemi lëvizur në një server pak më të mirë, gjë që duhet të reflektohet edhe në shpejtësinë dhe sigurinë e faqes.
Sidoqoftë, këto lëvizje nuk janë gjithmonë perfekte, prandaj nqs hasni në probleme, ju lutemi të na njoftoni, qoftë me email tek info@shqipo.com [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).