Shqipëria përballë luftës - Vdekja e paralajmëruar e Mbretërisë (1) .

.

.

. Ai kostum prej zotërie të madh huadhënës dhe partner besnik në tregëti me Shqipërinë që tregonte Italia fashiste e viteve tridhjetë, fshihte keq pancirin e hekurt me të cilën e kish veshur Duçja i saj i madh. E hyrë me vonesë në klubin e mbyllur të Fuqive të mëdha, Italia u sul me rrëmbim në aventurën e saj afrikane, pas një përgatitje të gjatë dhe të

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).