Shqipëria përballë luftës - ofensiva fashiste në Ballkan (2).

.

.

. Ndërkohë që Zogu ikanak kërkonte strehë dhe azil nëpër Evropë, vendi i tij i mbetur jetim vazhdonte shkrirjen e pamënjanueshme me fqinjin e tij fashist. Që me largimin e Sovranit, në 12 prill 1939, një e ashtuquajtur Asamble Kushtetuese e mbledhur në Tiranë shfuqizonte dinastinë dhe Kushtetutën

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).