Shqipëria përballë luftës - Me forca të njejta (6).

.

. Qeveria e Shefqet Vërlacit sikundër edhe ajo e Mustafa Krujës (Merlika) që i zuri vendin në fund të vitit 1941 mbetën kuklla të thjeshta në duart e pushtuesit italjan. Detyra e tyre e parë dhe e vetme ishte administrimi i çështjeve të përditshme sipas direktivave dhe

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).