Shqipëria përballë luftës - Dyzimi nacionalist (5).

.

. Pa asnjë dyshim, Lëvizja Antifashiste si edhe Fronti ishin krijime madhore të cilat kryen një shërbim historik të paçmueshëm, nxjerrjen e PKSH nga anonimati. Falë tyre, partia e re u ngjit në skenën politike dhe fitoi statusin e bashkëbiseduesit të pashmangshëm për të mos thënë konkurrent i drejtpërdrejtë i të gjitha lëvizjeve të tjera vendase.

.

. Ndërkohë,

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).