Shqipëria përballë botës komuniste - Ferri jugosllav (1).

. Ata kanë damkosur me gjurmë të përgjakura rrugën

. që ndoqën dhe çmenduria e tyre ju mësonte që e

. vërteta mund të provohet me anë të gjakut.

. Por gjaku është dëshmitari më i keq i së vërtetës :

. Gjaku infekton edhe doktrinën më të virgjër me

. helmin e çmëndurisë si dhe me urrejtjen e zemrave.

.

. NIETZSCHE – Ashtu foli Zarathustra- Priftërinjtë

.

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).