Shqipëria përballë botës komuniste – Ferri jugosllav (2).

.

. E krijuar gjatë muajve mars – prill 1919, Partia Komuniste Jugosllave - Partia Socialiste Puntore sipas emrit të saj të origjinës – njohu shumë shpejt orën e vet të lavdisë. Kjo forcë politike prej 60.000 antarësh u pranua menjëherë nga Internacionalja Komuniste dhe rrëmbeu bashkinë e Beogradit gjatë zgjedhjeve lokale të vitit

1 Komente

Komunistet jugosllave themeluan edhe PKSH dhe vune ne krye te saje te vetmin udheheqes ne bote dhe per te zezen e shqiperise Enver Hoxha

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).