shkruaj një letër

Pjesa më poshtë është shkëputur nga "Letër e një të marri" e Mopasanit, përkthyer nga dora vetë. Nëse dëshira dhe kureshtja ju marrin me vete, jeni të lutur ta vazhdoni. Nëse jo... kur të marroseni prej vërteti, më shkruani një letër.A.I dashur doktor, po e lë veten në dorën tuaj. Bëni me mua ç’t’ju dojë qejfi.Do t’ju tregoj haptazi për gjendjen e çuditshme mendore që më ka kapluar, dhe gjykojeni

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).