SHKRIMI DHE PROGRESI

Ç’ndikim do të ketë Interneti mbi raportin midis komunikimit me tekst të shkruar dhe komunikimit zanor/vizual? Vallë mund të quhet ky i dyti më “i natyrshëm” se i pari?
Pyetje këto që nuk u përgjigjemi dot në blog, por që të ftojnë të mendosh. Veçanërisht pas një komenti të Enit, i cili shkroi:
Teksti i shkruar eshte [...]

2 Komente

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).