SHKRIM & DISIPLINIM (II)

Norma, njëlloj si ligjshmëria, imponohet në mënyra të ndryshme - që nga imponimi forcërisht, nëpërmjet gjobave ose censurës; duke kaluar nëpërmjet imponimit rutinor, sa herë që përdoruesit e gjuhës ndjekin shpesh pa vetëdije kode që i kanë mësuar dhe përvetësuar në shkollë; e duke përfunduar me imponimin moral (kulturor), që ka të bëjë drejtpërdrejt me [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).