SAKRIFICA DHE HERONJ (II)

Po i kthehem çështjes së homogjenizimit, ose të homologimit të heronjve, martirëve dhe disidentëve, të cilën e preku Hyllini në një koment të paradokohshëm.
Sipas Hyllinit,
[K]onceptet e heroit, martirit e disidentit […] jane 3 kategori te ndryshme, 2 te parat jane modele te qarta moralo-spirituale (heroi edhe fizik) qe i dhurohen brezave, kurse i treti eshte [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).