Rreth Tiranes per 80 leke

Nga Dorian Matlija
Kishte kohë që nuk i binte rasti të mendonte se një mjet tjetër transporti ishte edhe autobuzi, kjo mbase ngaqë Arifi ishte mësuar të kishte komoditetin e makinës se tij. Por pikërisht ky komoditet tashmë kishte zënë rradhën në servis dhe ai u bë pjese e trafikut te kembesoreve qe lemojne shollet e [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).