RRETH DEBATIT TELEVIZIV

Debati televiziv është format i preferuar nga televizionet e sotme në Shqipëri: kushton relativisht pak dhe tërheq relativisht shumë shikues.
Ia vlen të diskutohet se çfarë përfaqëson ky produkt nga pikëpamja kulturore dhe intelektuale, dhe nëse cilësia e tij mund të krahasohet me cilësinë e të ftuarve dhe të veprimtarisë së tyre jotelevizive.
Mund të pyetet edhe [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).