RRETH DEBATIT TELEVIZIV (II)

Disa veçori të debatit të sotëm televiziv mund t’i kuptojmë vetëm duke mbajtur parasysh historinë e dashurisë midis televizionit dhe të ashtuquajturave reality shows, të cilat pretendojnë t’i japin publikut imazhe të realitetit ashtu siç ndodh, të zhveshura nga artifici.
Kritiku frëng Roland Barthes, në një ese të vetën për realizmin në letërsi e përgjithësisht në [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).