Rishqyrtim i multikulturalizmit - reflektime për karikaturat e Profetit Muhammed

Gëzim SELACI
Ngjarjet që janë zhvilluar kohëve të fundit pas botimit dhe ribotimit të karikaturave që satirizojnë Profetin Muhammed kanë ngre shumë çështje: si dhe a na shtynë kjo të mendojmë sërish për lirinë e shprehjes, fenë dhe politikën në shoqëritë multikulturore.
Ndeshje e kulturave
Karikaturat daneze dhe reagimi mysliman ndaj tyre është edhe një [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).