Reklama ne forme te iluzioneve optike

Kjo është një galeri me reklama në formë të iluzioneve optike. Shumë prej tyre i kam parë më herët, mirëpo nuk e kisha vërejtur se edhe brendet më të mëdha përdorin këtë metodë reklamimi me qëllim që të len përshtypje tek ai që e shikon. Përqëndrohuni te imazhi dhe do të vëreni se mesazhi i [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).