Regrutimi i insekteve ne marketing

Athua deri kur do të vazhdojnë të na impresionojnë ata që mirren me marketing? Athua a do të shterren ndonjëherë idetë e tyre? Nëse i referohemi një ekipi gjerman për marketingun në një qendër tregtare, atëherë ju sugjeroj të jeni të pregatitur akoma më tepër për aksionin e radhës, dhe idesë më bizare! Ata kanë [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).