Që të mos mbetet me aq

Që të mos mbetet me aq
Adri Nurellari
Një ndër veprimet më interesante të qeverisë, kohëve të fundit, ka qenë rishtënia në dorë e shtëpive të pushimit dhe ambienteve të tjera të sindikatave shqiptare. Ky veprim është më se ligjor përderisa dekreti presidencial për kalimin e këtyre pronave nën administrimin e sindikatave nuk është miratuar nga Kuvendi [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).