Prapë në geto

Prapë në geto
Botuar tek gazeta Shqip
Po të pyeten lidhur me procesin e integrimit evropian, padyshim shumica dërrmuese çon menjëherë ndër mend heqjen e vizave dhe udhëtimin e lirshëm drejt vendeve perëndimore. Pikësëpari duhen qartësuar disa koncepte dhe procese. Duhet dalluar koncepti i lehtësimit të marrjes së vizave nga liberalizimi i vizave dhe nga procesi i [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).