PLURALIZËM I PERSONALIZUAR

Një dukuri kurioze që po ndesh relativisht shpesh në faqet e shtypit shqiptar në Internet: editorialistë dhe analistë nga më të njohurit e më të respektuarit ndërrojnë gazetat ku botojnë, pa paralajmërim.
Kështu, qëllon që Fatos Lubonja të botojë në Panorama, edhe pse dikur ka pasë botuar në Korrieri dhe në Standard; Mustafa Nano del befas [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).