pieces

when you’re older
even the tears don’t come so easy
“again?” they ask. “aren’t you a bit too old for this?
and down the cheek they roll.
slowly.
————————————————————
I am not good enough to be your eyebrow -she says
-why the eyebrow? he says -you’re not good enough to be the lint of my navel.
-i could be the lint of your [...]

2 Komente

5*.....dhe prape 5* smiley

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).