PËR NJË FJALË GOJE

Në atë kohë, çdo familje e respektueshme e kishte nga një fëmijë gjeni. Melsi i vogël, që ishte djali i vetëm i drejtorit të Drejtorisë së Riedukimit Kaso Y., mund të recitonte përmendësh, rrjedhshëm dhe shtruar, listën e plotë të anëtarëve dhe kandidatëve të Këshillit të Shtetit.
Kjo dhunti e paparë ishte edhe fryt i përpjekjeve [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).