Një debat jashtë Temës

.

. Ndeshja e ideve më shtyu të lexoja shkrimin e z. Civici « Zgjedhja e vështirë: kapitalizëm apo demokraci? » ndërkohë që dëshira e ballafaqimit të pikpamjeve prodhoi shkrimin tjetër « Kapitalizmi dhe demokracia.. për ne, naivët. ». Në se shkrep përsipër këtyre titujve me germa më të zeza se pjesa tjetër e tekstit me anë të « miut » me bisht apo pa bisht, dhe më kandidi mes përdoruesve të

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).