NIPAT E DORUNTINES

Gazeta Express ka botuar një shkrim me titullin “Bordelli ballkanik”, ku parashtrohen dhe komentohen disa të dhëna për përbërjen gjenetike të popujve të Ballkanit, sipas Institutit Zviceran për Hulumtime Gjenetike IGENEA.
Ja disa nga këto të dhëna:

[nga tabela kam hequr, për arsye vendi, përqindje të vogla hunësh dhe vikingësh]
Çfarë mund të thuash për këto të dhëna?
Që [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).