MIDIS DUKJES DHE TEJDUKJES (II)

 
Midis “Njeriut të Dukshëm” dhe “Njeriut të Padukshëm” qëndron “Njeriu i Tejdukshëm”.
“Njeriu i Tejdukshëm” duket të jetë simbioza e “Njeriut të Dukshëm” me “Njeriun e Padukshëm”. Por “Njeriu i Tejdukshëm” është në fakt produkti që del nga manipulimi i “Njeriut të Padukshëm” i kryer nga “Njeriu i Dukshëm”, ose më saktë nga iluzioni, ideja, se [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).