Metafizikë Patriotike (3).

. Shopenhauer : .. « Njeriu është një kafshë metafizike ».
.
. Patriotizmi si profesion.
.. Rrallëherë letërsia e madhe ka denjuar të merret seriozisht me tema të tilla të zararshme si patriotizmi dhe po aq rrallëherë, shkrimtarët dhe të tjerë mendimtarë - të mëdhenj dhe të vegjël - kanë mundur t’i shmangen ngasjes për të shprehur gjykime – herë-herë mikluese dhe të tjera herë besa fort të ashpra

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).