Metafizikë Patriotike (2).

. 1. Patriotizmi si ndjenjë.
.
. Pas një të tillë hyrje të gjatë në gjenealogjinë e shpirtërzimit atdhekombëtar, shpresoj se tashmë i ka ardhur koha shqyrtimit të stadit sipëror – izmës ndjenjëshprehëse. Pikërisht asaj që shëndrron konceptin atdhe-patria në patriotizëm dhe një hap më tej, imazhin komb-natio në nacionalizëm.
. Le të qëndrojmë tek izma e parë, patriotizmi, i cili sipas filozofit d

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).