Masakrimi i politikes

MASAKRIMI I POLITIKES
botuar tek gazeta Shqip
Fushata elektorale e këtij viti dallon shumë nga fushatat e zgjedhjeve të mëparshme jo vetëm si pasojë e aplikimit të një sistemi të ri zgjedhor, por edhe si pasojë e shterpëzimit të ofertës politike të garuesve dhe shterimit të admirimit politik për liderët respektivë. Pretendimet se sistemi i ri zgjedhor [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).