Logot e ekipeve futbollistike shqiptare

Logot e ekipeve futbollistike shqiptareNë njërin ndër portalet më të mëdha që bën hostimin e logove të ekipeve sportive, hasa në një befasi të këndshme. Jo që jam njohës i mirë i futbollit shqiptar (për më tepër as atij maqedonas, ku dhe jetoj), mirëpo kur të vërejta se janë të shfaqura edhe gjashtë ekipe që garojnë në kampionatin shqiptar, imuniteti im nuk i rezistoi pa mos e postuar në këtë blog. Nuk dua të bëj shumë komente për dizajnin e tyre, por ajo që vërejta më shumë është se përveçse ekipi i Tiranës, asnjëra prej pesë tjerave nuk kishte të inkorporuar një detal që zakonisht mund ta shohim nëpër logo të këtij tipi: viti i themelimit.

Logot e ekipeve futbollistike shqiptare

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).