Liderët e perjetshëm dhe demokracia

“Në Shqipëri, ku gjithshka mbështetet mbi klane familiare apo tribale, kapua duhet të jetë mbi të gjitha dikushi, një personazh, një personalitet, kurse bindjet e tij apo mendimi i tij politik janë një gjë sekondare”. Këtë frazë e lexova në një reportazh udhëtimi të shkrimtarit polak Andrzei Stasiuk të botuar bash disa ditë para zgjedhjeve në revistën italiane “L’Espresso”. Më erdhi natyrshëm ta

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).