Kultura ka rëndësi: si e formojnë vlerat progresin njerëzor

Lawrence E. HARRISON*
Përktheu: Gëzim Selaci

Një numër gjithnjë e më i madh i studiuesve, gazetarëve, politikanëve dhe aktivistëve për zhvillim po përqendrohen në rolin e vlerave kulturore dhe qëndrimeve si faktorë ndihmës, ose pengues të progresit. Ata janë trashëgimtarë intelektual të Alexis de Tocqueville-it, i cili erdhi në përfundim se ajo që e bëri [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).