KONFEKSIONIM MENDJESH (V)

Çështjet e analizuara në katër seksionet e mëparshme nuk janë të shkëputura, madje kuptohen më mirë kur i shërbejnë njëra-tjetrës si kontekst; dhe ja pse.
Së pari, padija e publikut, e cila shfaqet veçanërisht qartë në SHBA, por kam frikë se edhe në Shqipëri ka probleme të ngjashme, për shkaqe të njohura: paga e ulët e [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).