Kohët.

.

. nga Umberto Eco

. Shkruar si parathënie e " Historia e Kohës " të Kristen Lippincott, bot. Larousse, 2000.

.

.

. " Me çka merrej Zoti përpara se të krijonte qiellin dhe tokën ?.. Ai përgatiste ndëshkimet për ata që gërmojnë në këto mistere të shenjta ". Shakaja është fort e vjetër përderisa një shkrimtar nga më seriozët e zgjodhi për

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).