Kështu foli Zarathustra

Para Lindjes Së Diellit
Oh, qielli mbi mua i pastër e i thellë ! Greminë drite ! Duke të soditur, drithem nga dëshira hyjnore.
Të vërtitem në lartësitë e tua, ja thellësia ime ! Të fshihem në dëlirësinë tënde – pafajësia ime !

I heshtur mbi detin në pështjellim më shfaqesh. Dashuria jote dhe trupi yt janë për [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).