Keni dëgjuar për “What Goes Around Comes Around”?!!!

Agjencioni i marketingut Big Ant International dega ne Nju Jork, për nevojat e Koalicionit Global për Paqe, ka realziuar një fushatë ku në mënyrë briliante ka vënë në funksion ndërlidhjen ndërmjet medias dhe mesazhit. Katër posterët e dizajnuar mjaftojnë për të porositur ndaljen e luftes në Irak.

Shperndaje kete artikull:

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).