Kapitalizmi dhe demokracia.. për ne, naivët.

..
(mendime pas leximit të " Zgjedhja e vështirë: kapitalizëm apo demokraci? " nga A. Civici.)... Në se kurioziteti më shtyu drejt artikullit të Z. Civici tek " Peshku pa Ujë " - me gjithë indiferencën e plotë të lexuesve të tjerë zakonisht fort të vëmendshëm, vetëm renditja e disi e pazakontë e ideve si edhe përfundimet e nxjera më detyruan t’a lexoja deri në fund.. Ndërkohë intuita më shtyu t’

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).