KAPITALI MË I ÇMUAR

Kryetarin e Komitetit të Dokumentimit, Hivzi Z., thanë se e kishte shkarkuar në vend Kryeministri, për shkak të një fjale të pamatur, që i kishte shpëtuar gjatë një bisede pune në telefon.
Se çfarë ishte ajo fjalë dhe pse e si e kishte nxjerrë Kryeministrin nga binarët, kjo ende nuk ishte marrë vesh; sikurse nuk ishte [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).