INTERVISTA ME BBC NË SHQIP

Një intervistë timen me Aleksandër Furxhi të BBC në shqip, gjatë ditëve kur isha në Tiranë, mund ta gjeni këtu.
Kemi prekur disa nga çështjet që i diskutojmë shpesh këtu në blog: largimi dhe distanca nga Shqipëria, ndërfaqja e shqiptarit me botën, sfidat ndaj gjuhës shqipe pas vitit 1990, Interneti si hapësirë komunikimi ndërshqiptare.
Shpresoj ta dëgjoni [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).