Infotainment – I’m pissed off, man!

I cannot stand CNN/MSNBC/FOXNEWS/LOCAL (pseudo)NEWS channels!  I am not experiencing a 3am epiphany moment — it has been, in fact, a slow process of getting disenchanted with TV in general.
Some say it’s the advent of “reality TV” that killed any serious content that was still left.  I tend to think “reality TV” is simply a [...]

2 Komente

"blog, but I would never, never call my 7th-grade writing skill level, journalism.  I don’t create news — I just use my very limited information on a huge subject of study on K101 and create axioms and theories (99% of them probably all wrong) on how I think things should work or be."

Well that sounds exactly like very fine journalism instead my friend. and personally, I like Anderson Cooper. He is a sexy rat.

Shumë e drejtë. Kur shikon edhe cilësinë e dobët të programeve të tjera dhe të reklamave (shumica kujtojnë se njerëzit s'kanë pikën e arsyes, mjafton t'u përmendësh emrin e firmës 10 herë në dit&eumlsmiley, s'të bëhet për të paguar për kabëll. Unë në fakt kam nja 4 vjet që s'e blej më. Televizorin e përdor vetëm për të parë DVD nga Netflix. Po desha mund të shoh lajmet e stacioneve të qytetit dhe me DTV cilësia tani është më e mirë se me kabëll.

Duket që kompanitë e kabllit e kanë kuptuar se po i vjen fundi. Në vend që të përmirësojnë cilësinë po përdorin statusin e monopolit që kanë për të ndaluar përhapjen e videos në Internet duke vendosur kufij përdorimi në bandwidth.

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).